عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه باید یک سازمان مشخص در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی تشکیل شود، افزود: تا زمانی که یک متولی مشخص فعالیت نکند آسیب های اجتماعی درجامعه افزایش می‌یابد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری سلامت به نقل از خانه ملت همایون هاشمی ، با اشاره به اینکه توسعه آسیب های اجتماعی درکشور به ویژه آسیب های 3گانه فقر، بیکاری  واعتیاد علل مختلفی دارد، گفت: مهم ترین دلیل برای توسعه آسیب های اجتماعی و عدم کنترل آن از هم گسیختگی میان نهادهای مرتبط با این موضوع است، البته سازمان های چون بهزیستی، وزارت کشور، کمیته امداد و وزارت بهداشت اقدامات خوبی در جهت مقابله با آسیب های اجتماعی داشتند؛ اما به دلیل نبود متولی واحد و موازی کاری میان دستگاه های ذی ربط آسیب های اجتماعی رشد داشته است.

نماینده مردم تکاب درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درگام اول باید از نهادهای مرتبط با معضلات اجتماعی آسیب زدایی شود، افزود: باید دستگاه های ذی ربط به شکل اثربخش تری به حوزه مبارزه با آسیب های اجتماعی ورود کنند، البته وزارت کشور می تواند به عنوان متولی اصلی درحوزه کاهش آسیب های اجتماعی اثرگذار باشد؛ اما همه نهادها حتی نهادهای فعال در بخش اقتصادی نیز باید فعال شده و یک سرانه مشخص برای کاهش آسیب های اجتماعی درنظر  بگیرند.

وی با تاکید براینکه در کشورمان سرانه برای مقابله با آسیب های اجتماعی وجود ندارد، تصریح کرد: متاسفانه آسیب های اجتماعی حوزه سلامت روان را نشانه رفته است، بنابراین نیاز است که وزارت بهداشت و درمان نیز به این بخش توجه ویژه کند؛ البته تشکیل ستاد کنترل آسیب های در وزارت بهداشت اقدام قابل قبول و ارزنده ای است.

هاشمی با انتقاد از نگاه مداخله محور به آسیب های اجتماعی، گفت: متاسفانه  پس از اینکه فردی معتاد شد در کمپ های ترک اعتیاد بستری می شود، این درحالی است که باید با نگاه پیشگیری محور از افزایش آسیب های اجتماعی جلوگیری کرد؛ البته متولیان فرهنگی کشور نیز آسیب های اجتماعی را جدی نمی گیرند که باید به این موضوع نیز توجه شود.

این نماینده مردم درمجلس دهم با تاکید بر نگاه بهداشتی، روانی، اجتماعی و فرهنگی به آسیب های اجتماعی، تصریح کرد: رسیدگی به آسیب های اجتماعی یک معادله چند وجهی است که باید دارای یک متولی مشخص باشد، همچنین سهمی برای دستگاه ها و نهادهای فرهنگی نیز درمقابله با آسیب های اجتماعی باید درنظرگفته شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه می توان یک سازمان مشخص در امر پیشگیری از آسیب های اجتماعی تحت نظر مقام معظم رهبری تشکیل داد، افزود: تا زمانی که یک متولی مشخص دراین زمینه فعالیت نکند آسیب های اجتماعی روز به روز درجامعه افزایش پیدا می کند.

به گزارش خبرگزاری  سلامت به نقل از خانه ملت، علی اصغر محکی دبیر ستاد کنترل آسیب‌های اجتماعی انسجام فعالیت‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را مهم‌ترین علت ایجاد آن در معاونت نوپای اجتماعی عنوان کرد و گفت: طرحی تحت عنوان تقسیم کار ملی برای کنترل  و کاهش آسیب‌های اجتماعی با محوریت شورای اجتماعی کشور برنامه‌ریزی شده‌ است که طی آن برنامه‌های فوق العاده‌ای باید توسط دستگاه‌های مختلف  برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی صورت گیرد./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha