کد خبر: بیماران-از-اجرا-نشدن-قانون-مشاغل-سخت-بر
۱۹ خرداد ۱۳۹۵، ۲۱:۵۱
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری مراغه گفت: اجرا نشدن قانون مشاغل سخت و زیان آور برای پرستاران باعث متضرر شدن پرستاران و بیماران می شود.
 

به گزارش خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پرستاری سید علی سیدی زاده د، افزود: پرستاران و سازمان نظام پرستاری با تلاش های بی وقفه چندین ساله خود سعی در ارتباط با نمایندگان وقت مجلس و تقاضا، تشویق و ترغیب آنان داشتند و بالاخره این قانون که هم به نفع بیمار و هم به نفع پرستار است، تصویب شد.

وی اظهار داشت: اگرچه قانون ارتقاء بهره وری دیر اجرا شد و اگرچه قانون با صراحت به مجریان کشور ابلاغ شده ، آیا این قانون اجرایی شد؟ پس این مجریان باید جوابگو باشند.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری مراغه ادامه داد: اگر قانون مشاغل سخت و زیان آور اجرایی نشود هم بیمار و هم پرستار متضرر خواهند شد، زیرا انگیزه پرستاران از بدو ورود به دانشکده پرستاری خدمت به بیماران و مردم این مرز و بوم بوده اما نیاز مالی نیز در اولویت قرار دارد.

وی خاطر نشان شد: در یکی از مراسم های روز پرستار در مراغه برگزار گردید تمامی مقامات شهر مراغه نیز حضور داشتند و پرستاران را به فرشتگان سپید پوش تشویق ، تعریف و تمجید های همیشگی و آنچنانی داشتند و من آن روز به عنوان رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری مراغه در سخنرانی خود گفتم که فرشتگان خوردن، خوابیدن، کرایه خانه ، شهریه فرزندان و اقساط و ... ندارند و فکر و به عقیده من روپوش سپیدشان از عرش به عنوان هدیه سالی یک بار برای آنان ارسال می شود و فرشتگان کاری با بتادین و مواد ضد عفونی کننده ندارند.

سیدی زاده افزود: در صورت حذف این قانون پرستاران انگیزه کاری و خدمت رسانی خود را بدون هیچ قید و شرطی از دست خواهد داد و از لحاظ روحی، روانی و اجتماعی به دلیل سختی کار در محیط بیمارستان با مشکلات عدیده ای در زندگی روز مره خود روبرو می شود.

وی در پایان گفت: پرستاران و همه دست اندرکاران در حوزه پرستاری از جمله معاونت پرستاری و سازمان نظام پرستاری کشور که نمایندگان واقعی و بلاعزل این حرفه می باشند می بایست  از هر راهی که صلاح بدانند، از راه تعامل، از راه منطق، از راه دوراندیشی و کارآمدی و... برای اجرا شدن قانون مشاغل سخت و زیان آور برای پرستاران بکوشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha