کد خبر: آب‌دوغ-خیار-غذای-مناسب-گرم‌مزاج‌ها-د
۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۶
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، یکی از سؤالات مهم در فصول گرم سال این است که افراد گرم‌مزاج در تابستان چه باید بخورند؟ مهم‌ترین اقدام برای این افراد، پرهیز از خوردن و نوشیدن خوراکی‌هایی با مزاج گرم است. غذای مناسب آنها در این فصل، آب‌دوغ خیار است‌ و حلیم و کباب را باید در فصل زمستان میل کنند همچنین نوشیدن چای زعفران و دارچین که مزاج گرم دارد در این فصل باید کم مصرف ‌شود. در این فصل بهتر است کاهو و سکنجبین خورده شود‌؛ شربت سکنجبین به جای آبمیوه‌های صنعتی شیرین توصیه می‌شود. مصرف گوشت قرمز نیز باید کمتر شود. مواد محرک و ادویه نیز بهتر است کمتر مصرف شود. در عوض کدوخورشتی، آلواسفناج و استفاده از گشنیز در آش مناسب این فصل است. ترخون، نعناع، تره و تربچه مزاج گرم دارند و بهتر است در زمستان استفاده شوند؛ در این فصل پرهیز از آفتاب و لباس‌های تیره و دکوراسیون به این افراد توصیه می‌شود. لباس و دکوراسیون بهتر است از رنگ‌های آبی، سبز و سفید باشد که رنگ‌های خنک هستند.(تسنیم)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha