کد خبر: 20-درصد-بارداری‌ها-منجر-به-سقط-می‌شود
۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۱

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت با تاکید بر این‌که بارداری‌ها باید برنامه‌ریزی شده باشد، متذکر شد: فرزندآوری یکی از مباحث مورد توجه در سیاست‌های جمعیتی است. سال گذشته، یک میلیون و 570 هزار فرزندآوری در کشور ثبت شد؛ در حالی که 20 درصد بارداری‌ها منجر به سقط می‌شود.

 

دکتر محمد اسماعیل مطلق مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت بیان داشت: فرهنگسازی ازدواج سالم از سال گذشته در وزارت بهداشت آغاز و مطالعات لازم در دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده است.

مطلق با بیان این‌که تقویت کمی و کیفی خدمات ازدواج با رویکرد افزایش پوشش خدمات پایه سلامت از سوی وزارت بهداشت انجام شده، افزود: میزان باروری در کشور هم اکنون کمتر از 2.1 درصد است. جامعه‌شناسان عقیده دارند نرخ باروری کمتر از 2 درصد تهدیدی برای سلامت و آسیب جمعیتی است.

وی گفت: نرخ باروری در کشور 1.8 درصد است که بر اساس آخرین آمار به 1.9 افزایش یافته؛ البته این رقم در نقاط مختلف کشور متفاوت می‌باشد که به عنوان مثال، در استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان بیش از 2 درصد است. بنابراین در چنین مناطقی تمرکز اصلی باید بر سلامت مادر و کودک و کاهش مرگ و میر نوزادان و مادر باشد.

این مقام مسؤل خاطرنشان کرد: متاسفانه سن امید به زندگی در میان بانوان دو استان مذکور پایین است که باید برای فاصله‌گذاری مناسب بارداری و تغذیه مناسب و سالم برنامه‌ریزی شود.

مطلق با تاکید بر این‌که بارداری‌ها باید برنامه‌ریزی شده باشد، متذکر شد: فرزندآوری یکی از مباحث مورد توجه در سیاست‌های جمعیتی است. سال گذشته، یک میلیون و 570 هزار فرزندآوری در کشور ثبت شد؛ در حالی که 20 درصد بارداری‌ها منجر به سقط می‌شود.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در پایان بر شناسایی عوامل تهدید کننده بارداری که منجر به سقط جنین می‌شود، تاکید کرد.

 

کد خبرنگار: 41025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha