کد خبر: ۳-گام-برای-رعایت-سبک-صحیح-تغذیه‌ای-خور
۲۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۰۰
دکتر برلیانت بزرگمهر در گفت‌و‌گو با طبنا (خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: فست‌فودها اکثرا چرب، سرخ شده و دارای نمک زیاد هستند و با توجه به اینکه بیشتر از گوشت قرمز تهیه می‌شود دارای مواد مضری هستند که سلامتی انسان را به خطر می‌اندازند. به علاوه ما نمی‌دانیم که این فست‌فودها را چگونه تهیه می‌کنند. وی افزود: در فست‌فودها روغن‌ها چندین بار گرم و سرد می‌شوند تا بارها مورد استفاده قرار گیرند که این مسئله برای سلامتی انسان بسیار مضر و سرطان‌زا است. مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران تأکید کرد: افراد می‌توانند در صورت لزوم از غذاهای کنسرو شده آن هم در صورتی که نکات بهداشتی درباره آنها رعایت شده و به خوبی جوشانده شده استفاده کنند اما اگر قرار باشد جانشین میوه، سبزیجات و مواد غذایی تازه شوند سلامتی انسان را به خطر می‌اندازد. بزرگمهر خاطر نشان کرد: والدین باید از دوران طفولیت سبک تغذیه سالم را به فرزندان خود آموزش دهند و مادر از کارهای غیر ضروری خود صرف نظر کند و زمان خود را صرف پخت و پز غذای بهداشتی و سالم در منزل کند. مشاور رئیس تغذیه ایران با اشاره به سه گام تغذیه‌ای که مردم باید نسبت به آن آگاهی پیدا کنند تا غذای سالم مصرف کنند، تاکید کرد: ابتدا مردم باید توسط متخصصان تغذیه این آگاهی را پیدا کنند که فست‌فودها برای سلامتی آنها مضر هستند. دومین گام باور است مبنی بر اینکه این عقیده را پیدا کنند که برای سلامتی خود و سایر اعضای خانواده باید از غذای سالم استفاده کنند. وی افزود: گام سوم مبنی بر استفاده از غذاهای سالم است همچنین افراد باید میان وعده‌های سالم را جایگزین چیپس و پفک کنند و از پروتئین‌های مثل لوبیا، نان و برنج نیز به مقدار لازم استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha