کد خبر: گوشت-گرم-انتقال-دهنده-تب-کریمه-است
۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۱۵:۰۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، حیدرعلی‌ عابدی با بیان اینکه هیچ علامت مشخصی برای شناسایی و جداسازی حیوانات مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو  وجود ندارد، گفت: تنها راه مقابله با شیوع این بیماری رعایت اصول بهداشتی و انجام اقدامات وسیع در کشتارگاه‌ها است. این نماینده مردم در مجلس دهم، جلوگیری از توزیع گوشت گرم را یکی از راه‌های موثر برای مقابله با شیوع بیماری تب کریمه معرفی کرد و افزود: توزیع مستقیم گوشت گرم از کشتارگاه‌ها می‌تواند باعث انتقال این بیماری شود، بنابر این بهتر است پس از ذبح دام، گوشت را سرد کرده و سپس اقدام به توزیع شود، حتی اگر گوشت دام مبتلا به بیماری هم باشد، زمانی که در سیستم پیش سردی قرار می‌گیرد، عامل بیماری از بین می‌رود و در نتیجه گوشتی که به دست مردم می‌رسد سالم و بهداشتی است. عابدی با بیان اینکه کارکنان کشتارگاه‌ها و قصابان باید تمامی‌اصول بهداشتی را در محیط ذبح رعایت کند، اظهار کرد: در صورتی که خون حیوان بیمار با زخم و خراشی در بدن کارکنان کشتارگاه تماس پیدا کند، بیماری به راحتی منتقل خواهد شد. بنابر این لازم است سلاخان، قصابان، کارکنان کشتارگاه‌ها و تمامی‌افرادی که با دام و گوشت سر وکار دارند، این مواد را به صورت کامل و منظم رعایت کنند. نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به آمار ارائه شده از سوی رییس اداره مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت مبنی اینکه اصفهان یکی از استان‌های رکورددار در ابتلا به تب کریمه کنگو است، گفت: استان اصفهان در ابتلا به تب کریمه کنگو در شرایط بسیار مطلوبی به سر می‌برد و در سال ۹۸ تا به امروز تنها یک نفر مبتلا به این بیماری شده است. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید براینکه عامل این بیماری ویروس است و ویروس توسط کنه منتقل می‌شود، خاطر نشان کرد: بیماری تب کریمه کنگو بصورت چشمی‌و ظاهری قابل تشخیص نبوده و صرفاً با انجام آزمایش امکان تشخیص وجود دارد، از همین‌رو چون امکان انجام آزمایش بر روی همه حیوانات وجود ندارد، تنها راه مقابله با تب کریمه رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاه‌ها است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha