کد خبر: کاهش-۲۳-درصدی-مرگ-نوزادان-با-مصرف-شیر-ما
۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۴۲
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، علیرضا مرندی رییس فرهنگستان علوم پزشکی ایران افزود: پیشرفت علم سبب شده است که شانس زنده ماندن نوزادان نارس با سنین پایین متولد می‌شوند، افزایش پیدا کند، بقای نوزادان، رشد، تکامل و سلامت آنها به عوامل متعددی بستگی دارد که از مهمترین این عوامل می‌توان به تغذیه آنها با شیر مادر اشاره کرد. وی بیان کرد: سوء تغذیه نقش مهمی‌در مرگ و میر بیش از 50 درصد کودکان کمتر از پنج سال دارد، ما باید مادران را ترغیب کنیم که بتوانند به نوزادانشان شیر بدهند. رییس انجمن علمی‌پزشکان نوزادان ایران، افزود: اگر نوزادان در کمتر از 37 هفته به دنیا بیایند به آنها نوزادان نارس گفته می‌شود، نوزادان نارس فعل و انفعالات متفاوتی از بقیه نوزادان دارند که باید دقت و توجه بیشتری به آنها داشته باشیم. رییس انجمن علمی‌پزشکان نوزادان ایران درباره فواید تغذیه با شیر مادر برای مادران، گفت: تغذیه با شیر مادر فواید زیادی را برای خود مادر در پی دارد تغذیه با شیر مادر، مادر را از ابتلا به بیماری‌های همچون سرطان، اختلالات قلبی و عروقی و دیابت نوع 2 مصون نگه می‌دارد. مرندی یادآور شد: تغذیه با شیر مادر فواید بی شماری برای نوزادان دارد که از جمله این فواید می‌توان به کاهش مرگ و میر نوزادان، استقرار مطلوب با شیر مادر، ارتقای تکامل شیرخوار و تامین ارتباط عاطفی بین مادر و شیرخوار می‌توان به اینها اشاره کرد در هنگام شیردهی مادر باید به صورت راحت و عمود بنشیند و بدن نوزاد مستقیم و به طور کامل روبروی سینه مادر قرار بگیرد باور غلطی بین مردم رایج است که می‌گویند تغذیه با شیر مادر سبب زردی نوزاد می‌شود در حالی که از نظر علمی‌این تصور اشتباه است.(باشگاه خبرنگاران)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha