کد خبر: کاهش-وزن-و-از-دست-دادن-توده-چربی-متفاوتن
۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۵۹
دکتر تیرنگ نیستانی در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه کم خوردن یا خوردن صرفا سالاد به جای وعده غذایی می‌تواند در کاهش وزن موثر باشد، افزود: مهم این نیست که وزن کاهش پیدا کند مهم اینست که این کاهش وزن به چه قیمتی برای سلامتی فرد تمام می‌شود و تا چه مدتی می‌تواند آن را نگه دارد. وی ادامه داد: اینکه با کم خوری، وزن کم می‌شود موضوعی است که همه درباره آن اطلاع دارند؛ اما مساله اینست که اولا باید بدانیم که اگر وزن کاهش می‌یابد به بدن آسیب می‌رسد یا نه و اینکه آسیب وارده تا چه حد می تواند جدی باشد و دوما اینکه این کاهش وزن را تا چه زمانی می‌توان نگه داشت. نیستانی اضافه کرد: در غالب موارد کاهش میزان خوراک یا هر نوع ملاحضه‌ای در برنامه غذایی در کوتاه مدت به کاهش وزن کمک خواهد کرد. این استاد انستيتو تحقيقات تغذيه‌‎ای و صنایع غذایی كشور گفت: یکسری از آسیب‌ها عمومی‌ و برخی هم خاص هستند. مشکل افراد وزن نیست بلکه کم کردن توده‌های چربی است. ممکن است شخصی مانند بدنسازان وزن زیاد و توده چربی کم و شخصی وزن کم ولی توده چربی زیادی در برخی نواحی بدن مثل شکم و پهلوها داشته باشد. وی با اشاره به آسیب‌هایی که ممکن است بر اثر اتخاد رژیم درمانی ناآگاهانه رخ ‌دهد، افزود: کاهش تراکم بافت‌های عضلانی و استخوانی و بروز بیماری‌های گوارشی می‌تواند عوارضی باشد که افراد به آن دچار شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha