کد خبر: کاهش-ابتلا-به-سرطان-با-مصرف-گردو
۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، مصرف گردو با افزایش میزان باکتری‌های پروبیوتیک روده و کاهش خطرات بیماری‌های قلبی و مغزی و همچنین سرطان، از سیستم گوارش محافظت می‌کند. یافته‌های بi دست آمده از مطالعات حیوانی نشان می‌دهد رژیم غذایی سرشار از گردو موجب تغییر شکل جامعه میکروب‌های روده شده و موجب افزایش قابل توجه باکتری‌های سودمند روده می‌شود. به گفته محققان، گردو همچون یک پروبیوتیک عمل کرده و به تغذیه و رشد باکتری‌های که دستگاه گوارش را سالم نگه می‌دارند کمک می‌کند. لاری بایرلی، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می‌گوید: سلامت روده‌ها با سلامت کل بدن مرتبط است. مطالعه ما نشان می‌دهد که گردو موجب تغییراتی در روده می‌شود و همین مسئله می‌تواند علت سایر فواید این خوراکی نظیر سلامت قلب و مغز باشد. وی در ادامه می‌افزاید: مصرف گردو با فواید متعددی از جمله کاهش ریسک بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط است. به گفته محققان، احتمالا اجزای بیواکتیو گردو از فاکتورهای دخیل در ایجاد این فواید هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha