به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، محققان ایتالیایی دریافتند تنها با مصرف بیش از ۷۰ درصد کالری روزانه بین وعده صبحانه و ناهار و مصرف ۳۰ درصد دیگر در قالب وعده عصرانه و شام می توان تا حدود ۲۵ درصد کاهش وزن را تقویت کرد.
محققان در این مطالعه از رژیم غذایی مدیترانهای استفاده کردند. تمامی شرکتکنندگان مصرف کالری روزانهشان را به ۶۰۰ کالری در روز کاهش دادند. تفکیک کالری مصرفیشان به صورت ۵۵ درصد کربوهیدرات، ۳۰ درصد چربی و ۱۵ درصد پروتئین، همراه با بالغ بر ۳۰ گرم فیبر روزانه بود.
بعد از سه ماه، شرکتکنندگانی که ۷۰ درصد کالری روزانهشان را تا زمان ناهار مصرف کرده بودند حدود ۸ کیلوگرم وزن کم کرده بودند، درحالیکه شرکتکنندگانی که ۵۵ درصد کالریشان را تا وعده ناهار مصرف کرده بودند بالغبر ۶ کیلوگرم از وزنشان کاسته شده بود. بعلاوه این شرکتکنندگان ۷۰ درصدی، چربی بیشتری از دست داده بودند و انسولین را به شکل موثرتری مصرف کرده بودند که میتواند به کاهش ریسک ابتلا به دیابت کمک کند.
از اینرو محققان توصیه میکنند برای تعدیل در مصرف کالری خود، دیرهنگام و آخروقت غذا نخورید.(مهر)
نظر شما