کد خبر: پیشگیری-از-مشکلات-تغذیه‌ای-با-توجه-به
۲۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۵۳
مهندس غلامرضا امینی در گفت‌وگو با طبنا (خبرگزاری سلامت)، درباره نقش تغذیه سالم اظهار کرد: یکی از اهداف دولت که غذای سالم و ایمنی را در اختیار مردم آحاد جامعه قرار دهد تا مردم سالمی در سطح جامعه و خانواده‌ها داشته باشیم. وی افزود: تاکید ما بر این است که تمامی مصرف کنندگان از مواد غذایی‌ای استفاده کنند که حاوی نشان استاندارد ملی باشد که نشان از این است که مواد غذایی یا خوراکی‌ای که مصرف می‌کنند، توسط نشان استانداردهای ملی تائید شده است. مدیر کل نظارت و استاندارد صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی حلال خاطر نشان کرد: استانداردهای ملی منابع و مستنداتی هستند که حاصل توافق متخصصان این حوزه، صاحب‌نظران، اساتید دانشگاه و کارشناسان دستگاه اجرایی متخصص در این حوزه و تولید کنندگان و تمامی صاحب‌نظران حق و نفع  است. امینی یادآور شد: در استانداردها به تمامی جنبه‌های مختلف توجه لازم مبذول می‌شود تا مواد غذایی سالم و باکیفیت به مردم ارائه شود. وی افزود: هنگامی که خصوصیات فیزیکی و شیمیایی یک ماده‌ غذایی در استانداردهای ملی در نظر گرفته شود به این معناست که کیفیت مواد غذایی مناسب مصرف کنندگان است. مدیر کل نظارت و استاندارد صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی حلال خاطر نشان کرد: جهت پیشگیری از خطرهای مواد غذایی به تمامی آحاد جامعه توصیه می‌کنیم که از مواد غذایی حاوی نشان استاندارد ملی استفاده کنند. امینی با اشاره به اینکه مردم به هیچ عنوان نباید از مواد غذایی بدون نشان استاندارد ملی استفاده کنند، گفت: در زمانی که یک مصرف کننده از مواد غذایی حاوی نشان استاندارد ملی استفاده کند اگر محصول بی‌کیفیت باشد یا آسیبی به سلامتی فرد وارد شود می‌تواند شکایت خود را به طور مستقیم به ادارات کل استاندارد یا به پایگاه‌های اطلاع‌رسانی سازمان ملی استاندارد مطرح کند.

گفتنی است؛ چهارمین جشنواره علم برای همه با عنوان سفره سلامتی و خانواده من در موزه ملی علوم و فناوری ایران از تاریخ ۲۰ الی ۲۵ آبان ماه سال جاری از ساعت هشت الی ۲۰ در محل نمایشگاهی موزه ملی علوم و فناوری واقع در خیابان امام، خیابان سی تیر در حال برگزاری است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha