کد خبر: پیشگیری-از-سکته‌-و-سرطان-با-مصرف-محصول
۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۵۹
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، مصطفی قانعی با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر بخش سلامت و پزشکی معتقد است با مصرف غذاها و دمنوش‌ها طبابت دریافت کنند و از طرفی طب مدرن معتقد است که داروها درمان انجام می‌دهند این مسئله درحالی است که پروبیوتیک بین این دو بخش آمده  و توصیه می‌کند که از طریق باکتری‌های مفید افراد سلامت خود را تامین کنند. وی با بیان اینکه مدیریت و فرماندهی سلامت انسان بر عهده باکتری‌هایی بوده که مفید هستند و در روده قرار دارند، افزود: در تمامی موجودات زنده اگر مسئله باکتری‌های مفید در آنها مدنظر قرار گیرد بهره‌وری اقتصادی در بخش سلامت صورت می‌گیرد. دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری کشور با اشاره به اینکه در کشور ما علم پروبیوتیک خیلی رشد نکرده و مردم از این رخداد علمی بزرگ چندان مطلع نیستند، گفت: در یک دهه آینده بسیاری از طبابت‌ها توسط پروبیوتیک‌ها انجام می‌گیرد و این مسئله اهمیت توجه به این موضوع را نشان می‌دهد. قانعی خاطرنشان کرد: ‌چاقی یکی از علل مشکل‌ساز در جامعه امروزه بوده که به دلیل سبک استفاده از غذاهای ناسالم حاصل شده است هر چه مصرف پروبیوتیک در کشور بیشتر شود شرکت‌ها نیز به دنبال تولیدات با کیفیت‌تر هستند ،گفت: اگر بخواهیم دیابت، بیماری‌ های قلبی‌‌ عروقی و چاقی را پیشگیری کنیم باید به سبک زندگی سالم از جمله مصرف غذاهای سالم و داری پروبیوتیک توجه کافی داشته باشیم. در ادامه دکتر سیدعباس شجاع الساداتی، استاد بیوتکنولوژی صنعتی درباره سلامت محصولات پروبیوتیک در بازار داخلی، اضافه کرد: هر محصولی که در بازار بوده و تاییدیه وزارت بهداشت را داشته باشد قابل اعتماد است اما آنچه که حائز اهمیت است این بوده که هر شرکتی نمی‌تواند محصول غذایی پروبیوتیک تولید کند. وی افزود: پروبیوتیک از حدود ۱۰ سال قبل در ایران به طور جدی فعال شده است و این مسئله سبب شده تا حاصل تحقیقات منجر به این شده که محصولات پروبیوتیک در بازار داخلی داشته باشیم همچنین تولید برای صادرات این نوع محصولات نیز در کشور فراهم است.   خبرنگار: محمدرضا دژم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha