کد خبر: همه-چيز-درباره-آبليمو-روي-موج-تندرستي
۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۴

برنامه «غذا، سلامت، زندگي» شبكه راديويي سلامت، يكشنبه ـ  سوم مردادماه، به موضوع «صنايع غذايي؛ توليد و مصرف آبليمو» اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگي» كه كاري از گروه تغذيه و سلامت شبكه راديويي سلامت است، با حضور يوسف رمضان، دكتراي صنايع غذايي به اين پرسش كه «درباره توليد و مصرف آبليمو بيشتر بدانيد؟» پاسخ مي دهد.

اين برنامه درباره تغذيه علمي و اصولي و نيز آشنايي با گروه هاي مواد غذايي و منابع غذايي است. در برنامه «غذا، سلامت، زندگي» به موضوعاتي همچون رژيم هاي غذايي؛ تغذيه در بيماري ها؛ تغذيه در گروه هاي آسيب پذير (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته مي شود. روزهاي فرد در اين برنامه درباره مباحث صنايع غذايي با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهاني كه؛ ايمني غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت مي شود.

يادآور مي شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگي» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 13:30 به مدت 30 دقيقه از موج اف.ام رديف 102 مگاهرتز تقديم شنونده هاي صداي دانش، نشاط و آرامش مي شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha