معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط و فقط باید از رستورانها و مراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوط تهیه شود.
به گزارش خبرگزاری سلامت، بیشتر حلیمهای خیابانی که در ماه مبارک رمضان بازار داغی را برای سودجویان ایجاد کرده از مواد غیراستاندارد، پشم گوسفند، مو و پنبه تهیه میشود.
اسهال، استفراغ، دل درد از مهمترین علائم بروز مسمومیت و حتی عفونتهای ناشی از مصرف این مواد غذایی بدون مجوز است.
آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط و فقط باید از رستورانها و مراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوط تهیه شود.
نظر شما