کد خبر: هرم‌های-غذایی،-الگوی-سلامتی
۲۵ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۰۰
دکتر حامد پورآرام در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: هر شخصی باید در طول روز به انرژی، ریز مغذی و درشت مغذی‌ها نیاز دارد و باید روزانه به صورت منظم دریافت کند. وی ادامه داد: درشت مغذی‌ها شامل پروتئین و چربی و ریزمغذی‌ها هم شامل ویتامین‌ها است که دریافت هر بخش باعث می‌شود تا بدن به صورت روزانه مواد مورد نیاز خود را دریافت کند. پورآرام اضافه کرد: برای همه درک اینکه هر ماده غذایی‌ای چه نوع ماده مغذی دارد و چطور باید با آنها مواد مورد نیاز بدنشان را تامین کنند قابل درک نیست، به همین علت در دنیا از مدل‌هایی استفاده می‌شود که اگر مردم از آن مدل‌های پیروی کنند تا حدود زیادی می‌توانند نیازهای خودشان را به برنامه صحیح غذایی برطرف کنند. این عضو هیات علمی‌ دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: ما در این روش غذاها را در گروه‌های غذایی دسته بندی کرده و مردم را تشویق می‌کنیم تا از این گروه‌های غذایی به صورت منظم و با رعایت تنوع استفاده کنند. وی با اشاره به دسته بندی هرم های غذایی گفت: هرم غذایی شامل نان و غلات، میوه و سبزیجات، گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها و شیر و لبنیات است که اگر در طول روز کسی از مواد غذایی موجود در این هرم در وعده های غذایی‌اش استفاده کند کمبودی در جذب ریز و درشت مغذی ها نخواهد داشت. پورآرام اضافه کرد: با این روش هم تنوع غذایی افزایش می یابد و هم اینکه همه مواد غذایی لازم به درستی به بدن افراد می رسد.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha