کد خبر: میوه-را-جایگزین-شیرینی-و-شکلات-کنید
۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۳۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر زهرا عبداللهی در خصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در ایام نورزو، افزود: مهمانان باید توجه کنند که نیازی نیست در تمام دید و بازدیدها از شیرینی و شکلات استفاده کنند و به جای مصرف شیرینی و شکلات در دید و بازدیدهای نوروزی بهتر است از میوه استفاده شود، میوه‌ها علاوه بر ویتامین‌ها و املاح معدنی که برای حفظ سلامت بدن لازم هستند، حاوی ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان هستند که نقش آنها در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر ازجمله دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها شناخته شده است. وی با بیان اینکه مصرف زیاد میوه هم موجب اضافه وزن و چاقی می‌شود، گفت: روزانه ۲ تا ۴ واحد از گروه میوه‌ ها می‌ توان استفاده کرد و هر واحد میوه معادل یک عدد میوه با اندازه متوسط است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه توضیح داد: اگر مردم در طول روز چند دید و بازدید در پیش دارند، هر بار، از یکی از انواع شیرینی، شکلات، آجیل و یا میوه استفاده کنند که با اضافه دریافت انرژی، دچار اضافه وزن و چاقی نشوند. عبداللهی با بیان اینکه برای صرف چای، به جای قند و شکلات از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم استفاده شود، تاکید کرد: مصرف مواد قندی و شیرین مثل شربت‌ها، شکلات، آب نبات، پولکی، گز و سوهان را محدود کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha