کد خبر: موضع-سازمان-استاندارد-درباره-تولید-اس
۱۷ دی ۱۳۹۷، ۱۱:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، اواخر آذر ماه امسال سخنگوی سازمان غذا و دارو از  تخلف دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده در استفاده از ذرت دامی در تولید محصولات‌شان خبر داد و اوایل دی نیز اعلام کرد که پرونده تخلف این دو برند به دستگاه قضایی ارجاع داده شده است. اخیرا نیز یک کارشناس صنایع غذایی با اشاره به اینکه آسیب مصرف خوراک دام برای انسان‌ها با توجه به موادی که در آن وجود دارد متفاوت است، اظهار کرد که بسته به موادی که در خوراک دام استفاده شده در تولید اسنک پف کرده وجود داشته، مصرف آن ممکن است منجر به بیماری‌هایی همچون حصبه، رشد قارچ یا باکتری و سرطان شود. یک مقام مسئول در سازمان استاندارد در این باره اعلام کرد که سازمان استاندارد در محدوده وظایف خود در سطح بازار به مسئله‌ای در این باره برنخورده که به لحاظ مواردی که استاندارد برای تولید محصول ضروری می‌داند، لازم به پیگیری باشد. طبق گفته این مقام مسئول در سازمان ملی استاندارد، این نهاد تنها محصول نهایی را کنترل می‌کند و ورود خوراک دام در قالب ذرت به کارخانه‌ها، در محدوده مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی است. همچنین این مقام مسئول در سازمان ملی استاندارد ایران اظهار کرد که مسئولیت کنونی بررسی تخصصی محصولاتی که گفته شده در آنها از خوراک دام استفاده شده، بر عهده سازمان غذا و دارو است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha