کد خبر: مصرف-سبزیجات-ابتلا-به-سرطان‌-دستگاه-گ
۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، محمد مهدی کوشیار در آستانه برگزاری سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن اظهار کرد: مهمترین محورهای علمی این کنگره سایکو- انکولوژی در پیشگیری از سرطان، تحقیقات بین رشته‌ای در زمینه سرطان، تشخیص سرطان براساس نمنه برداری، تغذیه و پیشگیری از سرطان است. وی افزود: سبک زندگی سالم و فعالیت بدنی، محیط زیست و پیشگیری از سرطان، پیشرفت‌های اخیر در تحقیقات سرطان و درمان هدف مند و مدیریت سرطان، روش‌های درمان سرطان در زمان حال و آینده، برگزاری مسابقه نقشه مفهومی concept map در زمینه پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان از دیگر محورهای علمی این کنگره است. دبیرعلمی سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن عنوان کرد: درحال حاضرسرطان یکی از مهم‌تربن عامل‌های مرگ و میر در کشورهای دنیا به شمار می رود و در دهه‌های آینده اولین عامل مرگ و میر به ویژه در کشورهای در حال توسعه خواهد بود. کوشیار اضافه کرد: یک سوم از کل سرطان‌های دنیا با حفظ وزن مطلوب، تغذیه صحیح و نکشیدن سیگار قابل پیشگیری است که هزینه ای به مراتب بسیار کمتر از درمان سرطان را به همراه دارد. متاسفانه در حال حاضر با پیشرفت روزافزون تکنولوژی در دهه های اخیر در جهان، عدم تحرک و استفاده از غذاهای آماده و فست فودها بسیار در میان مردم شایع شده است واین عاملی است که خطر بزرگی برای سلامت مردم به شمار می آید. وی تاکید کرد: سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن در صدد است با اشاعه فرهنگ درست ورزش وفعالیت بدنی و تغذیه سالم در جامعه، این فرهنگ را در جامعه نهادینه کند. فوق تخصص بیماری‌های خون و سرطان با اشاره به اینکه مصرف روزانه سبزیجات و میوه‌های تازه حدود 80 درصد از ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش کاهش می‌دهد، خاطرنشان کرد: مهمترین رکنی که جامعه را سالم نگه می دارد تغذیه درست و صحیح و فعالیت بدنی منظم و با برنامه است که جنبه مهمی از زندگی افراد را تشکیل می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha