کد خبر: قیمت-واقعی-محصولات-لبنی-به-رسمیت-شناخت
۷ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، علی ابراهیمی‌درباره وضعیت  قیمت گوشت و لبنیات در بازار اقتصادی کشور گفت: کاهش انگیزه دامداران برای نگهداری دام مولد نتیجه پایین نگه داشتن نرخ شیر توسط صنایع لبنی است که این  امر موجب شده است که برخی از دامداران دام‌های شیری خود را به کشتارگاه بفرستند. وی با بیان اینکه ریشه تضعیف دام مولد را باید  در کاهش قیمت شیر در سال‌های گذشته جستجو کرد، تصریح کرد: قیمت واقعی محصولات لبنی باید به رسمیت شناخته شود تا  تولید کننده متضرر نشود و این در  حالی است که هزینه‌های متفرقه را می‌توان در  قالب ایجاد بن کارت برای تامین لبنیات  و گوشت تزریق کرد تا علاوه بر افزایش سرانه سلامت جامعه، اقتصاد تولید کننده نیز ساماندهی شود. ابراهیمی‌ افزود: برای پایداری در  توزیع لبنیات وگوشت دربازار  اقتصادی کشور راهکار اساسی این است که نرخ تولید محصولات لبنی وپروتیینی همسو با هزینه تولید و نرخ فروش در بازار تعیین شود. پاسداری و حمایت از تولید داخلی باید در  اولویت برنامه‌های اقتصادی قرار بگیرد تا علاوه بر تولید کننده، مصرف کننده نیز از شرایط بازار رضایت کافی راداشته باشد. عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس  با بیان اینکه قاچاق دام زنده ودام مولد تاثیر بسزایی در وضعیت نرخ گوشت در کشور نداشته است یادآور شد: تعیین قیمت پایین شیر خام در سال‌های گذشته هم اکنون کار دست بازار لبنیات و گوشت داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha