به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) از خبرآنلاین، نتیجه تحقیقاتی که سال 2011 بر روی 22 قهوهساز موجود در خانهها انجام شد، نشان داد قهوهسازهای کلاسیک محلی برای رشد کپکها هستند ضمن اینکه حدود یک تا 10 باکتری هم در گوشه و کنار این قهوهسازها یافت شد.
خبر بدتر این است که دستگاههای قهوهساز میتوانند خیلی بیشتر از دستگیره در حمام و صندلی توالت آلوده به میکروب و جرم باشند! کری رینولد متخصص قارچ شناسی میگوید: محیط مرطوب قهوهساز فضای مناسبی برای رشد باکتریها و میکروبها در تعداد بسیار بالاست.
متاسفانه برای شستشوی قهوهسازها صرفا ماشین ظرفشویی کفاف نمیدهد چه اینکه شما باید برای از بین بردن کپک، قارچ و باکتریهایی که در این وسیله محبوب رشد میکنند و تکثیر میشوند حتما از سرکه استفاده کنید.
منبع: ریدرز دایجست
نظر شما