کد خبر: فقط-5-درصد-کالری-بدن-باید-با-قند-و-شیرینی
۲۳ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۴
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر زهرا عبداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این مطلب در کارگاه آموزشی و همایش یک روزه «بهبود تغذیه در مراکز جمعی» که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی در سال‌های قبل اعلام می‌کرد بهتر است 10 درصد کالری بدن از قند و شیرنی تامین شود. در این کارگاه یک روزه درباره سیاست‌های کلان تغذیه‌ای و اهمیت توجه به نقش تغذیه در سلامت، سیاست‌های کلان تغذیه‌ای در زندان‌های کشور، برنامه‌های ارتش جمهوری اسلامی به منظور بهبود تغذیه پایوران، جایگاه کارشناسان تغذیه در سلامت مراکز جمعی و سلامت مددجویان و نیروهای نظامی، رویکرد پدافند غیرعامل در تغذیه سالم کارکنان، بهبود تغذیه در نیروهای مسلح، نقش سلامت روان در بهبود تغذیه، اهمیت ایمنی و سلامت غذا در بهبود تغذیه کارکنان بحث و تبادل نظر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha