کد خبر: شیوع-چاقی-میان-20-درصد-از-دانش‌آموزان-کش
۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۲۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، زهرا عبداللهی افزود: مصرف زیاد مواد قندی و نوشابه ها علاوه بر ایجاد عارضه چاقی، زمینه بروز بیماری هایی مانند دیابت و کبد چرب را نیز فراهم می کند. وی اظهار داشت: دانش آموزان در سنینی هستند که مراحل رشد خود را طی می کنند به همین دلیل باید روزانه انرژی و مواد مغذی لازم اما کافی نه بیش از اندازه را دریافت کنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: مصرف 3 واحد شیر و لبنیات در روز برای تامین کلسیم مورد نیاز رشد اسکلتی بدن دانش آموزان ضروری است و بهتر است تا حد ممکن از لبنیات کم چرب استفاده شود. به گفته وی، فسفر می‌تواند نقش اساسی در حفظ سلامت و درمان ضعف فکری داشته باشد؛ از این رو برای بهبود عملکرد مغز کودک به خصوص در هنگام درس خواندن می توان از خشکبار، مغز بادام، پنیر، شیر و زرده تخم مرغ استفاده کرد. عبداللهی مصرف سبزیجات، صیفی جات و میوه ها را به عنوان میان وعده یا همراه وعده های اصلی برای سلامت دانش آموزان ضروری دانست و افزود: دانش آموزان باید روزانه دو تا چهار واحد میوه و سه واحد سبزیجات مصرف کنند. وی، مصرف این مواد را در تامین ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن موثر دانست و اضافه کرد: مصرف حبوبات نیز برای رشد دانش آموزان ضروری بوده و بهتر است غذاهایی مانند عدس پلو، ماش پلو، لوبیا پلو، عدسی و خوراک لوبیا با نان که منبع غنی از پروتئین هستند و در واقع پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند، استفاده شود. عبداللهی بر نقش فعالیت های جسمانی در حفظ سلامت دانش آموزان و پیشگیری از بروز چاقی تاکید و تصریح کرد: دانش آموزان باید روزانه 60 دقیقه فعالیت بدنی داشته باشند تا دچار چاقی نشوند، انجام حرکات بدنی علاوه بر حفظ سلامت اندام ها، سبب تقویت قوای فکری و ذهنی می شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: همچنین لازم است والدین به برنامه غذایی فرزندان خود توجه و دقت کافی داشته باشند تا آنها مبتلا به چاقی نشوند.(ایرنا)  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha