کد خبر: سرخ-کردن-غذا-در-روغن-دارای-عوارض-است
۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۱۲:۰۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، شکوه سربلوکی افزود: روغن هنگامی‌که در پروسه سرخ شدن مورد استفاده قرار می‌گیرد، به شدت خطرناک می‌شود. وی ادامه داد: در عمل سرخ کردن با هر روغنی که باشد سه اتفاق تولید آکریل آمید‌ها که سرطانزا هستند، تبدیل روغن به چربی اشباع که تولید کلسترول را در خون بالا می‌برد و رسوب در مجاری قلبی و مویرگ‌های مغزی یعنی شانس ابتلا به سکته قلبی و مغزی را بالا می‌برد و تولید چربی ترانس در پروسه سرخ شدن بالا می‌رود یعنی قتل سلولی؛ و این‌ها علاوه بر نابود شدن همه ویتامین‌های ماده غذایی است که در دمای سرخ شدن نابود می‌شوند، رخ می‌دهد.(میزان)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha