کد خبر: رونمایی-از-سند-ملی-ایمنی-غذا-در-مهرماه
۲۷ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، وحید مفید در نشست خبری سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه رویکردهای کلی حوزه غذا در دنیا تضمین سلامت خوراک از مزرعه تا سفره است، اظهار داشت: برای احقاق این مهم، تنها تمرکز روی کارخانه های تولید مواد غذایی نیست، بلکه نظارت به معنای جامع بر زنجیره تولید مواد غذایی است. وی افزود: باید ساختاری برای پوشش نظارت‌ها در تمام سطوح تعریف می کردیم که جزو برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت و درمان بود. بر این اساس، تدوین «سند جامع ایمنی غذا» در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد که محور اصلی آن کنترل مواد غذایی از مزرعه تا سفره است. میزان سموم مصرفی، انواع کودهای مصرف شده، چگونگی حمل مواد غذایی و توزیع آن، در این سند تعریف می شود. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: سند ملی ایمنی غذا برگرفته از تجربه های موفق جهانی بوده و نقطه عطفی در سلامت غذایی محسوب خواهد شد. وی با اشاره به اینکه در کنار این صنعت نهاد مجری آن نیز با عنوان «نهاد ملی ایمنی غذا» باید تعریف شود، گفت: این نهاد در حوزه سیاستگذاری و نظارت در بستر سیاست گذاری فعالیت خواهد کرد تا مواد غذایی در یک بسته از مزرعه تا سفره تحت کنترل و پایش قرار گیرند، که در این صورت می‌توانیم مدعی تامین ایمنی مواد غذایی باشیم. مفید محوریت سند ملی ایمنی غذا را تعریف نحوه پایش فرآورده‌های خوراکی از مزرعه تا سفره عنوان کرد و اظهار داشت: تلاش می‌کنیم این سند همزمان با روز جهانی غذا در مهرماه رونمایی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha