به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، زهره امیرپور اظهار کرد: کودک باید در زمان خوردن در وضعیت راحت قرار گیرد و غذا نزدیک او باشد تا بتوانند به راحتی بدون اینکه تحت فشار قرار گیرد غذا بخورد.
وی ادامه داد: کودک باید به جای آب میوه صنعتی از آبمیوه طبیعی کودک استفاده کند چرا که در آبمیوه صنعتی، مواد قندی، رنگ و ماده معطر اضافه شده است.
امیرپور با بیان اینکه بهتر است کودک به دور از عجله غذا بخورد، اظهار کرد: دادن غذای یکنواخت و تکراری سبب بیزاری کودک میشود حتی اگر غذای مورد علاقه کودک پشت سر هم به کودک داده شود، کودک از خوردن آن خودداری میکند.
وی ادامه داد: باید کودک را با انواع غذاهای مختلف آشنا کرد و بهتر است غذای جدید را فرد بزرگتر خانواده بخورد تا الگویی برای کودک باشد.
امیرپور با بیان اینکه بیتحرکی، خواب ناکافی و بیماری کودک موجب بی اشتهایی کودک میشود، افزود: با سه وعده غذایی اصلی نیازهای کودک تامین نمیشود و باید توجه داشت که میان وعده نیز سهم کوچکی در تامین نیازهای غذایی کودک دارد.
وی ادامه داد: بنابراین میان وعده باید بین وعدههای اصلی به کودک داده شود، به طوری که دو تا سه ساعت با وعده اصلی فاصله داشته باشد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: میان وعدههایی مانند شیر پاستوریزه یا جوشیده، نان و پنیر، خرما، بیسکویت و میوه و خشکبار مانند بادام، پسته، گردو، کشمش و توت خشک برای تغذیه کودک، مناسب است.
امیرپور بیان کرد: برنامه غذایی مناسب کودکان سنین زیر پنج سال باید روزانه حاوی تمام گروههای غذایی اصلی شامل؛ نان و غلات، میوهها و سبزیها، شیر و لبنیات، گوشت و جانشینها باشد. صبحانه کودک مهمترین وعده غذایی است و مصرف آن موجب یادگیری بهتر و دقت بیشتر کودک میشود.(ایسنا)
نظر شما