کد خبر: راهکاری-برای-پیشگیری-از-پرخوری
۵ آبان ۱۳۹۷، ۹:۰۰
دکتر سید مرتضی صفوی در گفت‌وگو با طبنا (خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: اگر افراد در برنامه غذایی خود از میوه و سبزیجات استفاده کنند کمتر به مواد غذایی ناسالم همچون انواع فست فودها و چیپس و پفک رو می‌آورند. وی با بیان اینکه مواد غذایی خیلی شیرین موجب بروز اختلال در هورمون انسولین بدن می‌شوند، افزود: استفاده از شیرینی، قند، شکلات، مربا، شربت، نبات، نوشابه و ... نیز باید تا حد امکان کاهش داده شود. این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: استفاده از بادام زمینی در بهبود حافظه نقش بسیار حائز اهمیتی را دارد همچنین خانواده باید در برنامه غذایی خود از میوه و سبزیجات بیشتر استفاده کنند و میوه‌ها را به صورت میان وعده در اختیار فرزندان خود قرار دهند. صفوی تاکید کرد: کودکان و نوجوانان به دلیل اینکه در سن رشد قرار دارند باید صبحانه را به طور کامل میل کنند چراکه صبحانه نخوردن موجب می‌شود تا در مدرسه به تنقلات رو آورند و از طرفی خلق و خوی تندی داشته باشند در صورتی که صبحانه خوردن از پرخوری و چاقی در آنها پیشگیری می‌کند.   خبرنگار: سیدعلیرضا ریاض

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha