کد خبر: در-هوای-آلوده-دست‌کم-غذای-سالم-بخورید
۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۰
سید ضیاءالدین مظهری در گفت‌و‌گو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، درباره نکات تغذیه‌ای که در آلودگی هوا باید رعایت شود، اظهار کرد: اولین گام در این زمینه این بوده که کودکان،‌ سالمندان، بیماران و به خصوص افراد آسیب‌پذیر در روزهای آلوده در فضای باز تا حد امکان تردد نکنند. وی با بیان اینکه در برخی موارد ریزگردهای میکروبی بسیار ریزی که در حد چند میکرون هستند حتی با استفاده از ماسک‌های فیلتردار نیز وارد بدن می‌شوند، افزود: بنابراین ضرورت دارد که با استفاده از مواد‌غذایی مناسب سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنیم و تا حد امکان در معرض آلودگی هوا قرار نگیریم. این متخصص تغذیه تاکید کرد: استفاده از مواد‌غذایی حاوی رنگدانه و دارای آنتی اکسیدان به سلامت بدن افراد کمک بسیاری زیادی می‌کنند که شامل سبزیجات، میوه‌ها، دانه‌ها و مغزها هستند و برای سلامتی به ویژه در زمان آلودگی هوا بسیار مناسب‌اند. مظهری با اشاره به اینکه استفاده از شیر و لبنیات کم‌چرب در زمان آلودگی هوا برای مراقبت از بدن بسیار حائز اهمیت است، یادآور شد: توصیه ما مبنی بر این است که افراد در زمان‌هایی که آلودگی هوا شدید است به جای نوشیدن نوشابه و شربت آب فراوان بنوشند. وی با تاکید بر اینکه افرادی که کم‌خونی دارند یا به عبارتی با فقر آهن مواجه هستند بیشتر در معرض خطر آلودگی هوا قرار دارند، اضافه کرد: بهتر است این افراد از تردد در فضاهایی که آلودگی هوا شدید است خودداری کنند. این متخصص تغذیه گفت: همچنین دیر خوابیدن بعد از غروب آفتاب و در معرض آلودگی قرار گرفتن سبب شده با توجه به ساعت بیولوژیک بدن تغییراتی در هورمون‌ها به وجود آید و سلول‌های آسیب دیده ترمیم نشوند و فرد طراوت چهره خود را از دست بدهد و در مواردی هم دچار پیری زورس شود. این متخصص تغذیه یاد آور شد: استفاده از شلغم، آب شلغم و تمامی سبزیجات تازه  به صورت خام و پخته و مصرف زیاد آب به جای چای و قهوه و جایگزین کردن تمام غذاهای سنتی به جای فست فودها سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و خون‌رسانی بیشتر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha