کد خبر: در-بهار-غذاهایی-با-طبع-سرد-بخورید
۱۲ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۳۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، نکته قابل اهمیت این است که غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید می‌کنند، اغلب طبع گرم دارند و مصرف غذاهای با طبع گرم در این فصل مناسب نیست، بلکه باید غذاهای غلیظ و با طبع سرد مصرف شود تا هیجان و رقت اخلاط و مواد را تعدیل کند. گرسنگی باعث تحریک بیشتر اخلاط می‌شود. پس کم کردن مقدار غذا نیز در بهار صحیح نیست. بنابراین باید خوراکی‌هایی مثل میوه‌ها و سبزیجات بیشتر خورده شود که هر چند از لحاظ مقدار زیاد است اما کالری کمی‌دارند. در واقع با مصرف مقدار زیاد غذا با ارزش غذایی و کالری کم، باید دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم کرد تا خیال کند که غذای زیادی مصرف شده ولی در واقع مواد زیادی وارد عروق نشود و به هیجان اخلاط و مواد نیفزاید. بنابر اعلام پایگاه جامع آموزش و فرهنگسازی سلامت وزارت بهداشت، بنابراین باید به طبیعت فرصت داد که مواد اضافه را آماده کرده و از بدن دفع کند. مصرف خوراکی‌های لطیف مثل گوشت پرندگان و تخم مرغ آب‌پز عسلی و نوشیدن شربت‌های خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در این فصل توصیه می‌شود.(ایسنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha