کد خبر: خمیردندان-مناسب؛-ضامن-سلامتی-دندان-بر
۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۰۶
دکتر عباس کمالی، متخصص بيماري​​‌های لثه و فلوشيپ ايمپلنت و ليزر در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: در خمیردندان چندین ماده وجود دارد و براساس موادی که تشکیل دهنده آن هستند دسته‌بندی می‌شوند. وی ادامه داد: در همه خمیردندان‌ها ماده‌ای ساینده مانند جوش شیرین، وجود دارد که قابلیت برداشته زنگ دانه‌ها (اثرات باقی مانده از نوشیدن چای یا مواد غذایی مشابه) و حتی خود دندان را دارد، اگر مسواک زبر و خمیردندان نیز بیشتر از حد ساینده باشد باعث تخریب دندان می‌شود. کمالی با اشاره به اینکه خمیردندان باید استاندارد و درواقع معتدل باشد، افزود: همه خمیردندان‌ها حاوی مقدار متوسطی فلوراید هستند که باعث حفاظت از مینای دندان و همچنین میکروب‌هایی می‌شود که در تولید بزاق موثرند اما مقدار بیشتر آن در مواقعی که التهاب لثه‌ای وجود دارد و ریشه دندان به دهان باز است، می‌تواند ریشه دندان را از بین ببرد. این متخصص بيماري​​‌های لثه و فلوشيپ ايمپلنت و ليزر ادامه داد: برخی از خمیردندان‌ها هم به جای فلوراید از آب اکسیژنه نه غلیظ استفاده می‌کنند که می‌توانند رنگ دانه‌ها را لز بین ببرند و دندان را روشن‌تر کنند اما باعث سفیدی دندان نمی‌شوند، البته این ماده توانایی آسیب رساندن به مینای دندان را دارد. وی تاکید کرد: مردم نباید گول تبلیغات را بخورند، بهترین روش انتخاب خمیردندان سپردن آن به دندانپزشک است.    

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha