کد خبر: توصیه‌های-بهداشتی-و-تغذیه‌ای-به-حجاج
۲۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۲:۰۵
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)،الهام جمالی،مشاور تغذیه و کارشناس فیزیولوژی ورزش درباره توصیه‌های بهداشتی و تغذیه‌ای به حجاج در ایام حج گفت: حجاج باید توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند، زیرا حضور در سرزمین وحی و در آب و هوای گرم عربستان،  ممکن است آن‌ها را دچار مشکل کند.
وی با تاکید بر اینکه حجاج سعی کنند تنها از مواد غذایی تهیه شده توسط آشپز‌خانه مرکزی سازمان حج و زیارت استفاده کنند، افزود: مواد غذایی که در بیرون از هتل به خصوص توسط دستفروش‌ها به فروش می‌رسد و یا شیرینی‌هایی که حتی بسته بندی شده تهیه و به فروش می‌روند ممکن است حجاج را دچار مشکل کنند و  توصیه ما این است زائران از خوردن هرگونه مواد غذایی در بیرون از هتل خودداری کنند.
این مشاور تغذیه بر شستن چندین باره دست‌ها تاکید و اظهار داشت: حجاج در روز چندین بار دست‌ها را بشویند تا از انباشته شدن میکروب‌ها در زیر ناخن و انتقال آنها به دهان جلوگیری شود.جمالی مصرف آجیل و میوه‌های خشک در میان وعده زائران را توصیه و تصریح کرد: حجاج سعی کنند برای میان وعده از آجیل و میوه‌های خشک استفاده کنند و در صورت خوردن میوه، حتما آن را شسته و مصرف کنند.
وی با تاکید بر استفاده لیموی تازه در وعده‌های غذایی، گفت: لیموی تازه همراه با عسل و آب و همچنین خاکشیر در جلوگیری از بروز گرمازدگی و نیز کاهش دمای بدن به افراد بسیار کمک می‌کند و مصرف نوشابه‌های صنعتی زیاد توصیه نمی‌شود زیرا هم برای افراد سالم هم برای افراد دیابتی مضر خواهد بود.(بهداشت نیوز)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha