کد خبر: ترکیب-سویا-به-مقابله-با-سرطان-سینه-کمک-م
۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۱
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، محققان دانشگاه آریزونای آمریکا عنوان می‌کنند جنیستین، ترکیب موجود در مواد غذایی سویا، می‌تواند از ژن  BRCA۱ محافظت کند، ژنی که نقش اساسی در پیشگیری از رشد تومور در بافت سینه ایفاء می‌کند. ژن  BRCA۱ ژن سرکوب کننده تومور است. در صورتیکه به طور عادی عمل کند، به حفظ پایداری و ثبات DNA کمک می‌کند و در مقابل بیماری‌های ژنتیکی نظیر سرطان نقش حفاظتی ایفاء می‌کند. زمانیکه ژن  BRCA۱ به شکل غیرعادی عمل کند، عملکرد دفاعی بدن در مقابل سرطان سینه مختل می‌شود. درصد کمی‌از موارد ابتلا به سرطان سینه ناشی از جهش در ژن BRCA۱ است، بسیاری از بیماران دیگر مبتلا به سرطان سینه دارای نسخه‌های عادی هستند، اما ژن‌های شان متانول‌دار شده اند، یعنی در رشته مولکول‌های کربن پیچیده شده که آنها را غیرقابل خواندن می‌کند. به گفته محققان، ژن BRCA۱ خاموش در این شیوه قادر به انجام وظیفه اش به عنوان سرکوب کننده تومور نیست. یک گیرنده موسوم به AhR (گیرنده هیدروکربن آروماتیک) ژن BRCA۱ را خاموش می‌کند و در نتیجه زنجیره‌ای از تاثیرات نامطلوب آغاز می‌شود. زمانیکه BRCA۱ قادر به انجام وظایفش به عنوان سرکوب کننده تومور نباشد، سلول‌های سرطانی می‌توانند تکثیر یابند. محققان این مطالعه دریافتند AhR می‌تواند از طریق جنیستین مورد هدف قرار گیرد. تیم تحقیق امیدوار است این کشف بتواند منجر به درمان مبتنی بر جنیستین شود و بتواند اقدامات مضر AhR را متوقف سازد.(مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha