کد خبر: بررسی-امنیت-غذا-و-دارو-در-پدافند-غیرعام
۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۹
همایون هاشمی در حاشیه همایش بین المللی اقتصاد و گردشگری حلال در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: فراکسیون غذا و دارو در راستای اثرگذاری در این حوزه و بررسی مشکلات غذا و دارو دومین جلسه خود را با مدیریت پدافند غیرعامل برگزار می کند. در این حوزه بحث‌ها و مشکلاتی از جمله امنیت غذا و دار و راهکارهای مناسب برای حفظ این امنیت به مسوولان ارائه خواهد شد. وی ادامه داد: حوزه غذا و دارو یکی از حوزه‌های مهمی است که هم در سبد غذایی و دارویی مردم تاثیر دارد و هم در بحث دولتی و غیردولتی چالش‌هایی را بوجود می‌آورد که می‌تواند تبدیل به نگرانی شود. امنیت غذا و تعریف غذای سالم از مزرعه تا سفره مردم، مباحثی دارد که اهمیت موضوع غذا را دو چندان کرده است. هاشمی گفت: در هزاره سوم که همه چیز به صورت انبوه تولید می‌شود و سامانه‌ها و شبکه‌های مختلف در آن در حال فعالیت هستند، نیاز به مراقبت‌ و پایداری در حوزه این مراقبت‌ها ما را ملزم می‌کند که بیشتر به این موضوع بپردازیم. رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس تصریح کرد: تامین مواد غذایی سالم و رفع شبهاتی که گاها در رسانه‌ها مطرح می‌شوند، از جمله دلایل برگزاری جلسه در پدافند غیرعامل است. وی درادامه با رد شایعه استفاده از فرآورده‌های غذایی با پایه خوک در کشور گفت: این شبهات را رد می‌کنم اما در حوزه تامین غذای مردم نباید بهداشت را فراموش کنیم و این وظیفه وزارت بهداشت و سازمان غذا و داروست که با جدیت این شایعه را بررسی و صحت و دروغ بودن آن را تعیین کنند. هاشمی با اشاره به مباحث مطرح شده در در همایش بین‌المللی اقتصاد و گردشگری حلال اضافه کرد: پایه این همایش تامین غذای حلال برای گردشگران است، یکی از بحث‌ها بحث فقهی حلال و حرام در حوزه غذا بود. ما کشور اسلامی هستیم و واقعا در کشور ما این موضوعات غیرقابل قبول است که از ژلاتین پایه خوک یا از فرآورده‌های غیرحلال در تولید مواد غذایی استفاده شود، علاوه بر اینکه جرم است،  مشمول شمه فقهی نیز می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha