به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه درباره سرخ کردن مواد غذایی افزود: چرا دلتان می خواهد همه مواد غذایی را سرخ کنید ؟ مگر طعم طبیعی غذاها چه ایرادی دارد که عالیترین مواد غذایی سرشار از حیات را سرخ می کنید؟ مثلا یک ماهی را در نظر بگیرید که چه ترکیبات مفیدی را میتواند در اختیار بگذارد. پروتئین عالی، ید، سلنیم، منیزیم، مجموعهای از مواد طبیعی و عالیاند که در یک ماهی نهفته است.
وی ادامه داد: با مصرف یک یا دو وعده ماهی در هفته، 50 درصد حملات قلبی را از خود دور کنید. به ویژه مصرف ماهیهای چرب که حاوی امگا سه اند. این ماهی ها بسیار خدمتگزار رگها هستند؛ از حالت ارتجاعی رگها جلوگیری می کنند و هوش کودکان را افزایش می دهند.
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح کرد: مصرف ماهی به صورت بخار یا آب پز یا تنوری، برای حفظ سلامت بسیار مفید است همچنین روغن سرخ کرده سمومی به نام اکسید تولید میکند که جزو رادیکالهای آزاد است و ماهی حیات بخش را تبدیل به مادهای می کند که طعمش خوب است ولی اثرش بسیار زیان بار میشود.(رادیو سلامت)
نظر شما