کد خبر: با-مصرف-کربوهیدرات‌ها-جلوی-مرگ-زودرس
۲۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۲۶
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) از دیلی‌میل، محققان‌ هاروارد در بررسی‌های خود متوجه شدند، حفظ ۵۰ تا ۵۵ درصد کربوهیدرات در رژیم غذایی کافی است تا بدن در وضعیت مناسبی قرار داشته باشد. بررسی‌های محققان انگلیس نیز نشان داده بود که کربوهیدرات‌های نشاسته‌ای باید از اجزاء اصلی رژیم غذایی سالم باشد. درگذشته هم دانشمندان آمریکایی در مورد سلامت جسمانی ۴۳۲هزار نفر در بیش از ۲۰ کشور تحقیق کرده بودند و نتایج بررسی آنها هم مصرف به‌اندازه کربوهیدرات‌ها و ضرورت وجود آنها را تایید کرده بود. در واقع افرادی که مصرف گوشت و پنیر را با کربوهیدرات جایگزین کرده بودند، در خطر بیشتری قرار داشتند. اما وقتی همین افراد شروع به مصرف غذاهای گیاهی بیشتر از جمله، سبزیجات، انواع عدس، لوبیاها و آجیل کردند، خطر مرگ زودرس در آنها کمتر شد. این روزها اتخاذ رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات به قصد وزن کم‌کردن، که در آن مصرف پروتئین یا چربی بسیار بیشتر می‌شود، رایج شده و سلامت بسیاری از افراد را به خطر انداخته است. محققان‌هاروارد با بررسی ۱۵۵۲۸ بزرگسال ۴۵ تا ۶۴ ساله، به مدت ۲۵ سال، به نتایج فوق رسیدند. ۶۲۸۳ نفر از این افراد در طول دوره تحقیق، فوت کردند و آنها بیشتر از میان کسانی بودند که در رژیم غذایی‌شان به اندازه کافی، کربوهیدرات مصرف نمی‌کردند. به گزارش طبنا، رژیم غذایی متعادل بهترین روش برای داشتن بدنی سالم است. ما باید نیمی از انرژی غذایی خود را از طریق کربوهیدرات‌ها کسب کنیم تا در بهترین وضعیت جسمانی قرار بگیریم و گرفتار مرگ زودرس نشویم. مترجم: نادیا زکالوند  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha