کد خبر: با-خوردن-سوشی-مرگ-را-به-خانه-خود-دعوت-می
۹ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۰۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، کارشناسان هشدار می‌دهند مصرف یکی از خوراک‌های مشهور و پرطرفدار اهالی شرق آسیا (خوراک سوشی) می‌تواند سبب ابتلای افراد به بیماری‌های خطرناک ازجمله ورود باکتری‌های عفونی به درون بدن شود. به تازگی مردی ۷۱ ساله از اهالی کشور کره جنوبی پس از مصرف خوراک سوشی که حاوی ماهی خام بوده است دچار عفونت باکتریایی بسیار شدید شده است. عفونت باکتریایی موسوم به ( (vibriosis در این مرد  به دلیل ورود باکتری (The Vibrio vulnificus bacteria) بود که سبب شد تنها ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراک سوشی دچار دل درد و تب شدید شود، پس از حدود سه روز دست او دچار التهاب و تورمی شدید شد و برروی آن تاول‌هایی بسیار بزرگ به وجود آمد. پس از مراجعه به بیمارستان پزشکان تلاشی فراوان برای نجات دست او انجام دادند، اما درنهایت و پس از ۲۳ روز از ورود عفونت و مرگ سلول‌های بخش‌های زیادی از دست او، پزشکان برای جلوگیری از گسترش عفونت مجبور به قطع دست این مرد شدند. این فرد دچار بیماری‌های مزمنی، چون نارسایی کلیوی و دیابت نوع دو بود که سبب شد زخم‌های ناشی از عفونت باکتریایی با وجود تزریق آنتی بیوتیک‌های وریدی بهبود پیدا نکرده و درنهایت باعث از بین رفتن دست او شدند. به گزارش دیلی‌میل، آمار‌ها نشان می‌دهند هرسال درآمریکا حدود ۸۰ هزار نفر به عفونت ویبریوز مبتلا می‌شوند و یک نفر از هر ۴۰۰۰ نفر جان خود را براثر این عفونت از دست می‌دهند. بیشتر مبتلایان به دلیل مصرف خوراک‌های دریایی خام ازجمله سوشی، صدف و یا شنا درآب‌های آلوده حاوی باکتری، درحالی که زخم باز برروی بدن خود دارند دچار این عفونت می‌شوند. بیشتر مردم دراثرمصرف خوراک‌های دریایی خام دچار این عفونت می‌شوند، آن دسته از افراد که دارای سیستم ایمنی قوی هستند می‌توانند دربرابر عفونت مقاومت کنند، اما افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن، سالمندان، مبتلایان به سرطان، دیابت و به طور کلی افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند دچار عفونت شدید می‌شوند. کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند از مصرف خوراک‌های دریایی خام به ویژه سوشی خودداری کنند، زیرا امکان ابتلای آن‌ها به بیماری‌های عفونی و یا ورود کرم‌های موجود دربافت ماهی به درون بدن وجود دارد. بهترین راه مصرف خوراک‌های دریایی، خرید آن‌ها از مکان‌های استاندارد وبهداشتی، پخت خانگی، کبابی و یا آبپز کردن آن‌ها در درجه حرارت مناسب است تا تمامی عامل‌های بیماری زا درآن از بین رود.(باشگاه خبرنگاران)  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha