کد خبر: بازرسی-های-بهداشتی-در-ماه-رمضان-تشدید-م
۱۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۷

معاون بهداشت از تشدید بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان خبر داد.

 

 

به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تصریح کرده است: با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، برنامه ریزی خاص برای تشدید کنترل های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی داشته باشند.

معاون بهداشت تاکید کرده است که تیم های بهداشتی بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و  حلیم  نظارت جدی داشته باشند.

سیاری همچنین  برنامه های کنترل و کاهش مواد دخانی به خصوص در مساجد، تکایا و نظایر آن را مورد تاکید قرار داده و از مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی خواسته است  با به کارگیری حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی این ماموریتها را انجام دهند.

بر اساس این گزارش، معاون بهداشت همچنین بر اجرای هوشمندانه و جدی برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی با تاکید بر کنترل عرضه قلیان تاکید کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha