کد خبر: امحای-بیش-از-1400-تن-مواد-غذایی-فاسد-در-نورو
۲۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۱۱
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت )، ایرج حریرچی افزود: با توجه به اینکه تهیه مواد غذایی سالم و بهداشتی در اماکن پذیرایی، رستوران‌ها و هتل‌ها به عنوان یک موضوع مهم در دستور کار وزارت بهداشت است، در ایام نوروز که تعداد مسافرت‌های مردم بیشتر می‌شود، این وزارتخانه توجه بیشتری به عرضه و توزیع موادغذایی دارد. وی با بیان اینکه موادغذایی ناسالم و غیربهداشتی به سلامت مردم لطمه جدی وارد می‌کند، اظهار داشت: به همین منظور در ایام تعطیلات نوروزی نظارت‌ها بر موادغذایی افزایش چشمگیری دارد تا مردم با اطمینان خاطر بیشتری از این مواد استفاده کنند. حریرچی ادامه داد: همچنین در ایام نوروز، 25 هزار و 829 مورد نمونه‌برداری غذایی در سطح کشور انجام شد تا مردم بدانند که این نظارت‌ها در ایامی که ازدحام مردم برای مصرف این موادغذایی بیشتر است، افزایش می‌یابد. وی اضافه کرد: طی 32 هزار و 920 مورد بازدید از عرضه کنندگان و توزیع کنندگان موادغذایی در کشور، موادغذایی فاسد و غیربهداشتی زیادی کشف شد که به همین منظور وزارت بهداشت، نظارت‌های خود را افزایش داد تا بتوانیم با افراد متخلف برخورد کنیم. سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: امسال بازرسان این وزارتخانه مجهز به تجهیزاتی بودند که می‌توانستند هنگام بازدید از این اماکن، آزمایش‌های لازم را روی موادغذایی انجام دهند و خوشبختانه نسبت به سال گذشته اقدامات بهتری در حوزه نظارت بر موادغذایی در ایام نوروز انجام شد.(ایرنا)  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha