کد خبر: افزایش-ابتلا-به-سرطان-روده-در-زنان-با-مص
۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۲:۰۱
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، یافته‌‌ها نشان داد افرادی که به طور مرتب گوشت قرمز ‌می‌خورند در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت قرمز دارند در معرض ریسک بالاتر ابتلا به "سرطان دیستال کولون" قرار دارند؛ دیستال کولون بخش انتهایی روده است که مدفوع در آن تجمع ‌می‌یابد. «دی یگو رادا فرناندز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز بریتانیا، در این باره ‌می‌گوید:«تاثیر انواع متفاوت گوشت قرمز و الگوهای رژیم غذایی بر محل سرطان یکی از بزرگ ترین چالش‌‌های مطالعه رژیم غذایی و سرطان کلورکتال (راست روده) است.» در این مطالعه، داده‌‌های ۳۲,۱۴۷ زن از اسکاتلند، ولز و انگلستان مورد بررسی قرار گرفت. فرناندز در ادامه ‌می‌افزاید: «مطالعه ما تاکید ‌می‌کند که اهمیت رژیم غذایی برای افرادی که سابقه سرطان کلورکتال در خانواده شان دارند یا ‌می‌خواهند از ابتلا به سرطان پیشگیری کنند بیشتر مدنظر قرار گیرد». مطالعات چندین فاکتور از جمله مواد شیمیایی تولید شده به هنگام پخت گوشت قرمز در دمای بالا و وجود مواد نگهدارنده نظیر نیترات در گوشت‌‌های فرآوری شده را در وجود این رابطه دخیل ‌می‌داند.(مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha