کد خبر: افتتاح-رستورانی-با-سرآشپزها-و-کارکنان
۲۰ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۵۸

به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) این موسسه خیریه امیدوار است با شروع فعالیت این رستوران که تمامی کارکنان آن HIVمثبت هستند ذهنیت منفی در مورد این بیماران وجود نداشته باشد.

این موسسه خیریه که در جهت خدمات رسانی به بیماران آلوده به اچ آی وی (ویروس ایدز) فعالیت می‌کند ماه گذشته تحقیقی انجام داد و مشخص شد تنها نیمی از افراد از غذاهای تهیه شده توسط افراد HIV مثبت مصرف می‌کنند.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ویروس HIV تنها زمانی منتشر می‌شود که ترشحات فرد آلوده با خونِ یک فرد سالم تماس پیدا کند و این ویروس از طریق غذا و حتی تماس پوستی منتقل نمی‌شود.(ایسنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha