کد خبر: اضافه-کردن-سبوس-به-آرد-در-نانوایی‌‌ه
۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۱۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر زهرا عبداللهی در خصوص کیفیت آرد و نان موجود، گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردها لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف هستند مسئولیت پایش اجباری استاندارد نان را برعهده بگیرند و بازرسین بهداشت محیط میزان نمک موجود در نان(که باید کمتر از یک درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی ‌‌می‌کنند. مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان این که طبق آخرین گزارشات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ۵۰ درصد نانوایی‌‌ها استاندارد‌‌های نمک در نان را رعایت ‌‌می‌کنند، افزود: نان مهم‌ترین منبع دریافت نمک در غذای ایرانی‌‌ها است و به طور متوسط ایرانی‌‌ها روزانه ۳۰۰ تا ۳۱۰ گرم نان مصرف ‌‌می‌کنند که با اجرای ۱۰۰ درصدی کاهش میزان نمک در نان، ‌‌می‌توان روزانه ۳ گرم نمک مصرفی را کاهش داد تا با کاهش میزان نمک مصرفی از بروز بیماری‌های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سکته‌‌های قلبی و مغزی جلوگیری شود. عبداللهی یکی از معایب آرد توزیع شده در نانوایی‌‌ها را سبوس‌گیری بیش از اندازه از آرد توسط کارخانجات آرد بیان کرد و گفت: در صدد هستیم که میزان سبوس‌گیری از آرد را کاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماری‌‌های غیرواگیر را کاهش دهیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha