کد خبر: آغاز-مدیریت-بهداشت-محیط-در-سلامت-نوروز
۱۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۲۵
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، سید رضا غلامی اظهارکرد: برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی با انجام مانور برنامه در معاونت‌‌های بهداشت دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کشور با حضور اکیپ‌‌های بازرسی شهرستان‌‌های تابعه هر دانشگاه و مسئولان دستگاه‌‌های مرتبط برای جلب مشارکت از جمله ستاد تسهیلات نوروزی، فرمانداری‌‌ها، شهرداری‌‌ها، نیروی انتظامی، مراجع قضایی، سازمان صنعت معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ،سازمان دامپزشکی، ادارات راه و شهرسازی، شرکت آب و فاضلاب، سازمان‌‌های آموزش و پرورش و اتاق اصناف و همچنین معاونت غذا و دارو و اورژانس دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شده است. وی گفت: این برنامه با حضور1240 اکیپ نظارتی و بازرسی در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری و با 2700 اکیپ در روزهای غیر تعطیل در ساعات اداری تا ساعت 8 شب روز پانزده فروردین 97 در سراسر کشور ادامه دارد. غلا‌‌می‌گفت: اکیپ‌‌های مذکور در دو شیفت صبح و عصر مشغول فعالیت هستند و بعضا برنامه شیفت شب (از ساعت 8 تا 12 شب) در دانشگاه‌‌هایی که در استان‌‌ها و شهرستان‌‌های زیارتی یا استان‌‌های مسافرپذیر زیاد از جمله استان‌‌های ساحلی شمالی، جنوبی، فارس و مشابه نیز فعال ‌‌است. وی گفت: هدف از این برنامه حفظ و ارتقای بهداشت مواد غذایی در راستای ارتقای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان است. غلا‌‌می‌گفت: اولویت بازرسی‌‌های بهداشت محیط مراکز و اماکن حساس در این ایام ازجمله رستوران‌‌ها به ویژه رستوران‌‌های بین راهی و اماکن اقامتی و تفرج گاه‌‌ها و پایانه‌‌های مسافربری و سرویس‌‌های بهداشتی بین راهی ‌‌است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha