به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) از وزارت بهداشت، «محسن فرهادی» روز یکشنبه درباره اقدامات بهداشت محیط در سلامت نوروزی افزود: تعداد ‏بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از آغاز برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی تاکنون به ۳۰۰ هزار و ۸۳۷ ‏مورد رسیده است.‏

وی بیان کرد: بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی و مراکز و مدارس اسکان مسافرین نوروزی ۸۸ هزار و ۵۲ مورد، بازرسی ‏بهداشت محیطی از مراکز، اماکن و رستوران‌های بین راهی ۱۳ هزار و ۳۱۳ مورد و کل بازرسی‌های بهدشت محیطی ۴۰۲ هزار و ۲۰۰ مورد بوده ‏است.‏

فرهادی افزود: کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی پنج هزار و ۱۵۰ مورد بوده که از این تعداد ۴۵۱ مورد مربوط ‏به مراکز و رستوران‌های بین راهی است.‏

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: مقدار مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده در این مدت ۵۵۲ هزار و ۲۰۴ ‏کیلو گرم است و در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی نیز ۲۴۳ هزار و۴۴۷ مورد بوده است. همچنین از آغاز برنامه ‏سلامت نوروزی تاکنون، ۲۵۶ هزار و ۶۹۹ مورد کلرسنجی آب انجام شده است.‏

برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی از بیستم اسفند ۹۷ آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد ‏داشت.(ایرنا)