کد خبر: ‏262-رستوران-بین-راهی-در-طرح-سلامت-نوروزی
۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۰۴
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) از وزارت بهداشت، «محسن فرهادی» روز یکشنبه درباره اقدامات بهداشت محیط در سلامت نوروزی افزود: تعداد ‏بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از آغاز برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی تاکنون به 300 هزار و 837 ‏مورد رسیده است.‏ وی بیان کرد: بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی و مراکز و مدارس اسکان مسافرین نوروزی 88 هزار و 52 مورد، بازرسی ‏بهداشت محیطی از مراکز، اماکن و رستوران‌های بین راهی 13 هزار و 313 مورد و کل بازرسی‌های بهدشت محیطی 402 هزار و 200 مورد بوده ‏است.‏ فرهادی افزود: کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی پنج هزار و 150 مورد بوده که از این تعداد 451 مورد مربوط ‏به مراکز و رستوران‌های بین راهی است.‏ معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار داشت: مقدار مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده در این مدت 552 هزار و 204 ‏کیلو گرم است و در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی نیز 243 هزار و447 مورد بوده است. همچنین از آغاز برنامه ‏سلامت نوروزی تاکنون، 256 هزار و 699 مورد کلرسنجی آب انجام شده است.‏ برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی از بیستم اسفند 97 آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد ‏داشت.(ایرنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha