به گزارش طبنا( خبرگزاری سلامت) از دیلی میل، همیشه به ما گفته شده است که مغز، اشتهای ما را کنترل می‌کند، اما تحقیقی جدید از سوی کانادایی‌ها، نشان داده که استخوان‌های ما نقش مهمی در این میان ایفاء می‌کنند. هورمونی به نام استئوکلسین در استخوان‌ها تولید می‌شود که روی چگونگی سوخت و ساز قند و چربی در بدن‌مان اثرگذار است.

این محققان توانسته‌اند پروتئینی که هورمون استئوکلسین را فعال می‌کند، شناسایی کنند. آنها امیدوارند، این کشف منجر به ایجاد روش‌های جدید پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲ و چاقی شود.

یکی از وظایف استئوکلسین، افزایش تولید انسولین و کاهش سطح قند خون است و در ضمن با بالا بردن مصرف انرژی در بدن، جلوی چاقی را می‌گیرد. در برخی از آزمایش‌ها، مشخص شده که ایجاد تغییر در غلظت خون برخی از افراد، آنها را از ابتلا به دیابت نوع ۲، محفوظ نگه می‌دارد.

بنا به گفته محققان، استئوکلسین به وسیله سلول‌های استئوبلاست، که استخوان‌هایمان را می‌سازند، تولید می‌شود. این هورمون پس از اینکه در استخوان تولید شد، به دنبال یکسری واکنش های شیمیایی، به درون خون ترشح می‌شود. البته این هورمون هنگام تولید، غیر فعال است اما با وجود آنزیمی، که پروتئینی به نام” فورین” است و مانند قیچی های مولکولی عمل می کند، فعال می شود. در واقع هورمون استئوکلسین غیرفعال، یک بخش بیشتر از نوع فعال آن دارد.

به گزارش طبنا، محققان فوق معتقدند که ” فورین” با ارتباط برقرار کردن با پروتئینی دیگر در استخوان‌های‌مان، می‌تواند اشتهای‌مان را کنترل کند.

مترجم: نادیا زکالوند