کد خبر: پیشگیری-از-حملات-قلبی-با-مصرف-چای-سبز
۱۳ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۲۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، به گفته محققان دانشگاه لنکستر بریتانیا، ترکیب موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) موجود در چای سبز، تجزیه شده و پلاک‌های پروتئینی خطرناک موجود در عروق خونی را حل می‌کند. «دیوید میلدتون»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «فواید سلامت چای سبز به شکل گسترده ای مشخص است و در مطالعات قبلی هم مشخص شده که EGCG می‌تواند موجب تغییر در ساختار پلاک‌های آمیلوئید مرتبط با بیماری آلزایمر شود.» وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که این ترکیب در مقابله با انواع پلاک‌های که می‌توانند عامل حملات قلبی و سکته باشند هم موثر هستند.» به گفته محققان، با مهندسی نسبی مولکول‌ها می‌توان داروی جدیدی برای درمان حمله قلبی و سکته تولید کرد. مطالعه نشان می‌دهد EGCG با فیبرهای آمیلوئیدی پروتئینی موسوم به apoA-۱ apolipoprotein A-۱  پیوند یافته و فیبرها را به مولکول‌های قابل حل کوچک تری که کمتر احتمال آسیب رساندن به عروق خونی را دارند تبدیل می‌کند.(مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha