به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، به گفته محققان دانشگاه لنکستر بریتانیا، ترکیب موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) موجود در چای سبز، تجزیه شده و پلاک‌های پروتئینی خطرناک موجود در عروق خونی را حل می‌کند.

«دیوید میلدتون»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «فواید سلامت چای سبز به شکل گسترده ای مشخص است و در مطالعات قبلی هم مشخص شده که EGCG می‌تواند موجب تغییر در ساختار پلاک‌های آمیلوئید مرتبط با بیماری آلزایمر شود.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که این ترکیب در مقابله با انواع پلاک‌های که می‌توانند عامل حملات قلبی و سکته باشند هم موثر هستند.»

به گفته محققان، با مهندسی نسبی مولکول‌ها می‌توان داروی جدیدی برای درمان حمله قلبی و سکته تولید کرد. مطالعه نشان می‌دهد EGCG با فیبرهای آمیلوئیدی پروتئینی موسوم به apoA-۱ apolipoprotein A-۱  پیوند یافته و فیبرها را به مولکول‌های قابل حل کوچک تری که کمتر احتمال آسیب رساندن به عروق خونی را دارند تبدیل می‌کند.(مهر)