به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد محدودکردن مصرف گوشت، چه قرمز چه سفید، برای کاهش میزان کلسترول خوب بسیار معقول است.

تحقیق نشان می‌دهد میزان مصرف زیاد گوشت قرمز یا سفید مرغ در مقایسه با مصرف میزان مشابه پروتئین‌های گیاهی منجر به میزان بالاتر فشارخون می‌شود.

«رونالد کرائوس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما انتظار داشتیم گوشت قرمز در مقایسه با گوشت سفید تاثیر بیشتری بر میزان کلسترول خون داشته باشد اما نتایج نشان داد اینطور نیست و تاثیر هر دو بر میزان کلسترول یکسان است چراکه هردو از لحاظ میزان چربی اشباع شده یکی هستند.»

این مطالعه شامل گوشت گوساله تغذیه شده با علف طبیعی یا محصولات فراوری شده نظیر کالباس یا سوسیس و همچنین ماهی نبود.

مطالعه همچنین نشان داد پروتئین‌های گیاهی سالم ترین نوع برای کلسترول خون هستند.

کرائوس در ادامه می‌افزاید: «پروتئین‌های غیرگوشتی نظیر سبزیجات، محصولات لبنی و حبوباتی نظیر لوبیا بهترین فایده را از لحاظ میزان کلسترول دارند.»(مهر)