به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی میل، محققان معتقدند ترکیبات متعددی که در سیر وجود دارد، مانند سولفوریک، آن را تاثیرگذار کرده است. این ترکیبات هنگام خرد شدن و یا قرار گرفتن در سرکه، آزاد می شوند و هنوز کاملا مشخص نیست که جویدن سیر خام مفیدتر است یا یک ورقه نان سیر پخته شده.

سیر گیاهی از خانواده پیازیان، از جمله پیاز، تره فرنگی و پیازچه است که سولفات خاک را جذب می کند و طعم و بوی خاص آن، ناشی از همین ترکیب است. آن  اثر فوق العاده‌ای در پایین آوردن فشار خون دارد و حاوی ترکیباتی با ویژگی‌های ضدسرطان است. در ضمن این گیاه در برخی از آزمایش‌ها نشان داده است می تواند قند خون را نیز پایین بیاورد، که البته در این مورد به تحقیقات بیشتری نیاز هست. همچنین سیر می‌تواند ارتباط بین سلول ها را بهبود بخشد و بدین ترتیب از بدن در برابر بسیاری از بیماری‌ها محافظت کند.

به گزارش طبنا، از زمان‌های گذشته از سیر برای درمان بیماری های قلبی، سوء هاضمه و تقویت قوای جنسی استفاده می شده و همچنین برای درمان نیش حشرات و یا گازگرفتگی حیوانات به منظور پیشگیری از عفونت کاربرد داشته است. در ضمن تحقیقات روسی سال ۱۹۵۵ نیز نشان داد که سیر می تواند بدن را از وجود فلزات سنگین، پاک کند. بنابراین بهتر است این ماده خوراکی را به فهرست غذایی‌تان اضافه کنید.

مترجم: نادیا زکالوند