کد خبر: قارچ-خام-به-کودکان-بدهیم-یا-پخته؟
۲ مرداد ۱۳۹۵، ۲۳:۰۱

به طور کلی قارچ اولین غذای ایده‌آل برای کودکان نیست. شاید به این دلیل که در کنار غذاهای دیگر و پس از پختن مصرف می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری سلامت، قارچ در فهرست غذاهای خطرناک قرار نمی‌گیرد. اگر چه ممکن است ایجاد آلرژی در کودک کند که البته نادر است. آلرژی به قارچ حدود 30 دقیقه پس از مصرف آن به‌وجود می‌آید که شامل خارش، کهیر، تورم لب، زبان، گلو، سرگیجه و درد معده است. گاهی آلرژی به قارچ می‌تواند مشکلات تنفسی نیز ایجاد کند. به طور کلی قارچ اولین غذای ایده‌آل برای کودکان نیست. شاید به این دلیل که در کنار غذاهای دیگر و پس از پختن مصرف می‌شود. پس از مشورت با پزشک و زمانی که از نداشتن آلرژی کودکتان به آن اطمینان حاصل کردید، قارچ پخته شده را در کنار غذاهای دیگر به کودک 7 یا 8 ماهه خود بدهید. به علت بافت نرمی که این ماده دارد، خوردن آن برای کودکان ساده است و تنها خرد کردن آن کافی است (می‌توانید با توجه به سن کودک حتی آن را رنده کنید). اما حتما از سنین کودکی به کودکان قارچ بدهید، زیرا کودکان اگر این بافت را تجربه نکرده باشند ممکن است در سال‌های بعد از خوردن آن حتی در غذاهایی مانند پیتزا هم امتناع کنند.

 

قارچ خام به کودکان بدهیم یا پخته؟ چرا؟

قارچ خام سالم به نظر می‌رسد و بسیاری از ما آن را خرد کرده و در سالاد خود می‌ریزیم. اما شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد نباید این ماده را خام مصرف کنیم خصوصا برای کودکان که ضعیف‌تر از ما بزرگسالان هستند، زیرا دیواره‌های سلولی این ماده برای هضم دشوار است. قارچ پخته شده نه تنها هضم آن را ساده‌تر می‌کند بلکه مواد مغذی آن را نیز در بدن آزاد می‌کند. امکان وجود باکتری در قارچ خام وجود دارد، به خصوص زمانی که در کود پرورش می‌یابد. پختن قارچ، موادی را که ممکن است منجر به آلرژی در بدن ‌شود، از بین میب‌رد. قارچ خام شامل ترکیبات سرطان‌زایی به نام هیدرازین است که با پخت از بین می‌رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha