به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، خیار منبع غنی از ویتامین‌های  Cو K است که مصرف آن موجب تقویت استخوان‌ها می‌شود.

ویتامین C نقش مهمی در تشکیل کلاژن، مولفه اصلی رشد ماتریکس استخوان (بخش محکم و سفت بیرونی استخوان)، دارد. این کلاژن همچنین به رشد پوست، مو و ناخن‌ها هم کمک می‌کند.

ویتامین K نقش اصلی در پیشگیری از شکستگی استخوان و همچنین بهبود جذب کلسیم در استخوان‌ها دارد. تحقیقات نشان می‌دهد مصرف کم ویتامین K با افزایش ریسک شکستگی استخوان مرتبط است.

محققان مصرف زیاد خیار را به همه افراد توصیه می‌کنند(مهر)