به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، متخصصان چینی در این بررسی دریافتند مصرف حدود ۴۰ گرم پنیر در روز می‌تواند در کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی نقش داشته باشد.

این یافته‌های جدید بر اساس بررسی روی نتایج ۱۵ تحقیق به دست آمده که تاثیرات مصرف پنیر روی بیماری‌های قلبی-عروقی را مورد مطالعه قرار داده‌ است.

درحالی‌که پنیر حاوی مواد مغذی و مفید برای سلامتی همچون کلسیم، ویتامین‌های A و B-۱۲ است، منبع غنی از چربی‌های اشباع شده به حساب می‌آید که سطح کلسترول را افزایش می‌دهد و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد. هرچند در این بررسی جدید آمده‌ است این محصول لبنی پر مصرف می‌تواند خلاف این تاثیر را بر سلامت قلب و عروق داشته باشد.

در این بررسی تاثیر مصرف پنیر در خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و سکته مغزی مورد مطالعه قرار گرفت. یافته‌ها حاکی از آن است افرادی که به طور مرتب پنیر مصرف می‌کنند بیش از ۱۸ درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماری‌های قلبی-عروقی شوند همچنین احتمال ابتلا به سکته مغزی در آنان نسبت به افرادی که میزان کمی پنیر مصرف می‌کنند ۱۰ درصد کمتر است.

محققان چینی همچنین اظهار کردند: این تاثیر مصرف پنیر در میان افرادی که در طول روز حدود ۴۰ گرم از این محصول لبنی مصرف می‌کنند، بیشتر است.(ایسنا)