دکتر مجید کاراندیش در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: به صورت کلی می‌توان گفت در هر مورد و پدیده‌ای زیاده‌روی کنیم، مضر خواهد بود.

وی تصریح کرد: هر چیزی که زیاد مصرف شود می‌تواند بدن را دچار بیماری کند، حتی مصرف زیاد آب مسمومیت آبی به دنبال دارد. البته بدن هر کسی ظرفیت متفاوتی در تحمل آثار مصرف بی‌رویه مواد غذایی دارد.

کاراندیش با اشاره به مصرف چای در بین مردم، ادامه داد: چای یکی از قدیمی‌ترین و پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌ها در جهان و به ویژه در ایران بعد از آب است چراکه قطعا در طول تاریخ مزایایی از آن مشاهده شده است. حتی برخی از مطالعات پیشگیری از برخی از سرطان‌ها و بیماری‌ها را به مصرف متعادل چای نسبت داده است.

این استاد گروه تغذیه دانشکده جندی شاه پور اهواز اظهار داشت: چای مثل هر ترکیب دیگری باید با رعایت تعادل مصرف شود و نمی‌توان برای همه افراد یک میزان مصرف را تجویز کرد، چای ترکیبات مختلفی مثل کافئین دارد که می‌تواند محرک سیستم اعصاب مرکزی باشد.

وی گفت: اگر چای به صورت غلیظ مصرف شود ممکن است عوارضی مانند یبوست را هم به همراه داشته باشد. آنهایی که از نظر گوارشی آسیب پذیرند باید بدانند که چای و قهوه محرک ترشح اسید معده‌اند و در اینگونه افراد ترشح زیاد اسید باعث ناراحتی‌های گوارشی می‌شود.